Arena Jocurilor

Conceptul locului de agrement Arena Jocurilor este unul nou prin faptul ca sunt oferite o gama larga de servicii de agrement intr-un singur loc.

Este un spatiu de agrement modern destinat pentru toate varstele.

Loc de joaca

zone de joaca pentru toate varstele, echipamente de joaca moderne

Organizare petreceri

petreceri organizate pentru copii si tineri, aniversari, banchete

Petreceri tematice

organizare de petreceri tematice: Paste, 1 Iunie, Halloween, Craciun

Organizare serbari

serbari gradinita si scoala pentru a sarbatorii diferite evenimente

Tiroliana

Tiroliana este punctul central al locului de joaca care garanteaza distractia pentru toti copii curajosi si dornici de aventura.

Complex de 10 trambuline

Salturile pe trambulina combina activitatile distractive cu cele care implica efort fizic oferind beneficii pentru sanatate si relaxare.

Modular-labirint pe 3 etaje

Aceste labirinturi compuse din numeroase elemente (tobogane, obstacole, tuneluri, piscine cu bile) sunt preferate si apreciate de cei mici.

Trambulina de 5 metri

Dincolo de sursa de distractie pe care o ofera, sariturile la trambulina sunt considerate a fi benefice pentru conditia fizica si sanatate.

Masinute

Copiii au la dispozitie o serie de echipamente care sa ii tina in miscare: masinute, biciclete, trotinete, skateborduri.

Zona pentru copii mici

Zona copiilor sub 4 ani: tobogan si spatiu cu bile, leagan, bucataria piticilor, aprozar copii, banc de scule, lego si cuburi supradimensionate.

Mini teren fotbal/baschet

Acest spatiu este destinat copiilor foarte energici care doresc sa isi exerseze loviturile la poarta de fotbal sau aruncarile la cosul de baschet.

Air-hockey, fotbal de masa

Aceste jocuri incing spiritul de competitie intre copii si ii provoaca sa se intreaca in rapiditate si viteza de reactie.
Str.Divizia 9 Cavalerie Nr.19

Timisoara 300264

+(40) 0724246585