Sala petreceri - Sala 1

Ofera-i copilului tau o petrecere aniversara unica la care distractia este pe primul loc!

Sala petreceri - Sala tineri

O sala de petreceri destinata copiilor peste 10 ani: muzica, dans, karaoke, playstation, fotbal de masa, air-hockey, darts, biliard, boardgames, Twister.

Tiroliana

Tiroliana este punctul central al locului de joaca care garanteaza distractia pentru toti copii curajosi si dornici de aventura.

Trambulina

Dincolo de sursa de distractie pe care o ofera, sariturile la trambulina sunt considerate a fi benefice pentru conditia fizica si sanatate.

Modular-labirint pe 3 etaje

Aceste labirinturi compuse din numeroase elemente (tobogane, obstacole, tuneluri, piscine cu bile) sunt preferate si apreciate de cei mici.

Masinute

Copiii au la dispozitie o serie de echipamente care sa ii tina in miscare: masinute, biciclete, trotinete, skateborduri.

Zona pentru copii mici

Zona copiilor sub 4 ani: tobogan si spatiu cu bile, leagan, bucataria piticilor, aprozar copii, banc de scule, lego si cuburi supradimensionate.

Mini teren fotbal/baschet

Acest spatiu este destinat copiilor foarte energici care doresc sa isi exerseze loviturile la poarta de fotbal sau aruncarile la cosul de baschet.

Air-hockey, fotbal de masa

Aceste jocuri incing spiritul de competitie intre copii si ii provoaca sa se intreaca in rapiditate si viteza de reactie.

Jocuri cu jetoane

Aceste echipamente electronice functioneaza pe baza de jetoane, copiii mici fiind incantati de miscarile mecanice ale masinutelor.

Str.Divizia 9 Cavalerie Nr.19

Timisoara 300264

+(40) 0724246585