Detalii petrecere copii - Varianta 3 - 135 lei/copil


• Durata unei petreceri este de 3 ore 30 minute

• Puteti alege dintre urmatoarele intervale orare pentru petrecere:

Marti – Vineri

18.00 – 21.30

Sambata – Duminica

10.00 – 13.30

14.00 – 17.30

18.00 – 21.30


• Servicii oferite:

- Durata petrecere: 3 ore 30 min

- Sală de petreceri: 3 ore 30 min

- Spatiu pentru parinti

- Acces la spațiul de joacă pe toată durata petrecerii: tiroliană, Ninja Kids, complex de 10 trambuline, modular-labirint pe 3 etaje, zona copii mici, mini teren de fotbal/basket

- Amenajare sala de petreceri (decor, baloane)

- Amenajare masa copii (pahare, servetele, farfurii, tacamuri)

- Muzica

- Momentul tortului

- Baloane de sapun

- Fotografie de grup in format digital (Disponibila pe Facebook: Albume foto petreceri)

- Bauturi racoritoare la discretie pentru copii: suc, apa plata (2 sortimente de suc)

- Sampanie pentru copii

- Gustare pentru copii: pizza sau pireu cu snitel (un fel de mancare pentru toti copiii; catering)

- Tort "La Multi Ani!" cu lumanare cifra, pentru copii, ales de parinti din cadrul catalogului societatii si comandat la Cofetaria Codrina (in oferta este inclus 120 gr/copil)

- Artificii tort (1 buc)

- Balon umplut cu dulciuri

- Invitație personalizată în format digital (trimisă pe WhatsApp)

- Cadou pentru sărbatorit (Voucher o intrare de o zi la locul de joacă)


- Mancarea si tortul pentru parinti sunt asigurate de parintele organizator

- Bautura pentru parinti (apa/suc/cafea/bere) se cumpara din incinta spatiului de joaca

- Nu se asigura vesela de unica folosinta pentru parinti


• Pretul minim al unei petreceri este calculat pentru 8 copii. Astfel, daca aveti mai putin de 8 copii invitati, pretul petrecerii va fi cel echivalent pentru 8 copii.

Pe tot parcursul petrecerii, copii au acces la toate echipamentele de joaca din spatial de joaca, cu exceptia echipamentelor cu jetoane. Jetoanele se achizitioneaza contra-cost.

• Accesul in sala se va face cu 10 minute inainte de inceperea petrecerii iar la terminarea petrecerii timpul alocat pentru eliberarea salii este de 10 minute. Va rugam sa va incadrati in acest interval de timp astfel incat angajatii sa poata pregati sala pentru urmatoarele evenimente.

Nu se percepe taxa pentru weekend.

Nu se percepe taxa pentru spatiul destinat parintilor.

• Toti copii invitati la petrecere sunt taxati in functie de varianta aleasa de parintele organizator incepand cu varsta de 1 an.


Accesul in spatiul de joaca:

- Pentru copii, accesul in spatiul de joaca este permis cu sosete. Copii au posibilitatea de a folosii incaltaminte de casa cu talpa textila. NU este permis accesul in spatiul de joaca cu incaltaminte de schimb cu talpa normala din cauciuc.

- Pentru parinti, accesul in spatiul de joaca este permis cu sosete sau acoperitori incaltaminte de unica folosinta, cu 50 bani/perechea.

- Va rugam sa va informati invitatii care sunt conditiile de intrare in spatiul de joaca.


Spatiul de joaca NU este rezervat exclusiv pentru petrecere. Exlusivitatea este asigurata doar pentru sala de petreceri pentru copii si spatiul destinat parintilor.

- Pe parcursul desfasurarii petrecerii, locul de joaca este deschis si pentru accesul altor persoane care nu sunt invitate la petrecere.

- Intrucat locul de joaca dispune de 2 sali de petreceri, exista posibilitatea de a se desfasura 2 petreceri in acelasi timp.

Locul de joaca dispune de 2 sali de petreceri: Sala 1 si Sala 2. Alegerea salii de petrecere se face la intocmirea contractului, in functie de numarul de copii invitati si in functie de alegerea clientului.


• Parintii/insotitorii au obligatia de a citi „Regulamentul de utilizare a spatiului de joaca” si de a-l explica copiilor. Prin intrarea la locul de joaca se accepta toate prevederile acestui regulament.

- Arena Jocurilor nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea Regulamentului de catre clienti si nu va acorda despagubiri morale sau financiare in cazul producerii de accidente datorate nerespectarii regulamentului sau nesupravegherii copiilor.

- Copiii trebuie supavegheati in permanenta de adultii insotitori. Insotitorii copiilor poarta intreaga raspundere pentru accidentele provocate de acestia, ca urmare a comportamentului necorespunzator sau a nerespectarii regulamentului. Insotitorii se obliga sa permita accesul copiilor doar la echipamentele de joaca aferente varstei copiilor (la fiecare echipament este afisata varsta copiilor care le pot folosi si numarul maxim de copii care pot folosi echipamentul respectiv in acelasi timp). In situatia in care, pentru un echipament este necesar ajutorul adultilor, acestia se obliga sa ajute copiii sa utilizeze repectivul echipament. Echipamentele de joaca se folosesc doar sub supravegherea adultilor, conform regulamentelor afisate.

- Utilizarea locului de joaca se va face respectand regulile de siguranta prezentate in zona de intrare si in locul de joaca (ex. tiroliana-max 40 kg).


Bautura pentru parinti (apa, suc, cafea, bere) se cumpara din incinta spatiului de joaca, la preturile afisate. Nu este permisa aducerea bauturilor din exteriorul locului de joaca. Nu servim clientii la mese.

Mancarea pentru parinti este asigurata de catre parintele organizator, daca este cazul.

• Compania noastra isi rezerva dreptul de a folosii in scopuri publicitare fotografiile realizate pe perioada desfasurarii petrecerii.


In cazul in care clientul renunta la organizarea petrecerii, acesta este obligat sa ne anunte cu 7 zile inainte de data calendaristica stabilita in contract si in acest sens i se va restitui avansul achitat. In cazul in care exista posibilitatea reprogramarii petrecerii la o alta data, in functie de programarile existente, daca si clientul doreste, acesta poate reprograma petrecerea si sa ramana achitat avansul initial.

• In cazul in care clientul anunta anularea petrecerii cu mai putin de 7 zile, acesta va pierde integral avansul platit, indiferent de motivele renuntarii, date fiind cheltuielile pe care societatea noastra le face cu organizarea petrecerii.


Mai multe poze pe Facebook / Albume foto petreceriStr.Divizia 9 Cavalerie Nr.19

Timisoara 300264

+(40) 0724246585