• Arena Jocurilor

  Pastele la Arena Jocurilor

 • Arena Jocurilor

  Prezentare Arena Jocurilor

 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor
 • Arena Jocurilor

Jocuri de societate (Board Games)

BOARD GAMES

BINGO

Pentru rezervari sau informatii ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail: Contact

Verificare rezervari actuale: Verificare

Poze jocuri de societate (board games): AICI

Jocuri de societate

Jocurile de societate sunt o buna modalitate de relaxare si socializare.
Veti descoperii ca jocurile de societate sunt un remediu excelent impotriva stresului.

Jocuri de societate

Pe langa distractie, jocurile de societate reprezinta un mod ideal de a petrece timpul cu prietenii.
Jocurile de societate au existat inca din antichitate, iar rolul lor era foarte important.
Prin interactiunea jucatorilor, ele intretineau relatiile sociale, antrenau mintea si abilitatile fizice.

In incinta localului este amenajat un spatiu pentru iubitorii de jocuri de societate. Va punem la dispozitie o gama larga de jocuri.

Jocuri clasice:
- Remi
- Table
- Sah
- Moara
- Domino
- Carti
- Poker

Jocuri de strategie:

- Bingo
- Scrabble
- Nu te supara frate
- Monopoly
- Catan
- Dixit
- Activity
- Carcassonne
- Qwirkle
- Bakugan
- Jenga
- Twister

Petrecere Petrecere Petrecere

Prezentare jocuri de societate

Remi

Remi

Jocul de Remi este printre cele mai cunoscute jocuri de strategie si inteligenta cunoscut in popor.

 
Table

Table

Table este un joc de noroc si strategie intre doua persoane, cu doua zaruri si 30 de puluri, cate 15 pentru fiecare jucator, practicat pe o tabla speciala de joc alcatuita din doua randuri de cate 12 sageti incrustate sau pictate. Jocul de table este printre cele mai vechi jocuri din lume, are diverse variante si este practicat in toata lumea.

 
Sah

Sah

Forma curenta a jocului a aparut in sudul Europei, in a doua jumatate a secolului al 15-lea, dupa ce a evoluat de la un joc similar mult mai vechi din India. in ziua de azi sahul este cel mai popular joc ce se poate juca acasa, in cluburi, pe internet, prin corespondenta sau in turnee.

 
Moara

Moara (Tintarul)

Moara este un joc de societate jucat in doi, din categoria jocurilor de strategie. Tabla de joc are desenate trei patrate concentrice si conectate la mijlocul laturilor. Colturile dreptunghiurilor si mijloacele laturilor sunt marcate cu puncte care arata cele 24 de pozitii in care se pot plasa cele 18 piese, cate noua de fiecare jucator.
Descriere si regulament

 
Domino

Domino

Domino este un joc pentru doi sau mai multi oameni, ce foloseste corpuri mici dreptunghiulare facute din plastic sau lemn. Variante mai vechi ale jocului contineau piese facute din fildes si os. Jocul provine din China insa a fost introdus in jumea vestica in secolul al 18-lea. Istoricii cred ca ca numele jocului vine de la felul in care piesele aratau in forma lor originala: fildes alb pe fata cu spate vopsit in negru - aspect de mantie cu gluga numita "domino".
Descriere si regulament

 
Carti

Carti

Jocurile de carti sunt jocurile care folosesc cartile de joc ca obiecte primare cu care se joaca. Unele jocuri au reguli standard, dar regulile altor jocuri pot varia in functie de regiune, cultura si persoana. Cartile de joc dintr-un set sunt egale ca dimensiuni si grosime si au doua parti.
Printre cele mai cunoscute jocuri sunt cele de Macao, Baccarat, Bridge, Canasta, Poker, Whist, Whist romanesc.

 
Poker

Poker

Pokerul este un joc popular de carti in care jucatorii mizeaza pe valoarea superioara a combinației de carti ("mana") aflata in posesia lor, pariind sume de bani pentru obtinerea potului, adica a sumei puse in joc. Castigator este jucatorul care detine mana cu cea mai mare valoare in conformitate cu ierarhia cartilor de joc, sau cel care ramane cu cartile in mana dupa ce toti ceilalti jucatori au renuntat sa joace turul respectiv.

 
Bingo

Bingo

Bingo este un joc incredibil de simplu si placut. Regulile sunt foarte usor de invatat si dupa foarte putin studiu, o persoană poate incepe să participe la jocuri de bingo intampinand foarte putine probleme. In jocul de bingo, fiecare jucator primeste cel putin un cartonas. Se pot achizitiona si mai multe. In bingo american, fiecare cartonas este imprimat cu o grila de 5x5, ce contine litere si cifre. Literele B-I-N-G-O sunt scrise in partea superioara a cartonasului. Sub fiecare litera se afla o serie de numere. In bingo american, tabelul are 75 de numere. Cartonasele de bingo englez si australian au 90 de numere. Aceste numere sunt tiparite la intamplare pe fiecare cartonas.
Descriere si regulament

 
Scrabble

Scrabble

Scrabble (jocul cuvintelor) este un joc in care participantii formeaza cuvinte prin plasarea de litere pe o tabla avand dimensiunile de 15x15 patratele. Cuvintele se pot forma pe orizontala sau pe verticala, precum la cuvinte incrucisate, iar punctajul obtinut este mai mare atunci cand literele folosite sunt mai rare (mai valoroase) sau cand sunt plasate pe patratele divers colorate, care dau diferite bonificatii, ale tablei de joc. Numarul de litere si valoarea lor sunt caracteristice fiecarei limbi si se raporteaza la frecventa aparitiei lor in limba respectiva. Cuvintele sunt valide doar daca corespund dictionarelor acceptate oficial.

 
Nu te supara frate

Nu te supara frate

Este un joc de genul toti impotriva tuturor. Nu este un joc de colaborare. Pot fi cel mult 4 jucatori, minim 2, fiecare cu cate o echipa de 4 pioni. Jucatorul isi alege culoarea si echipa de pioni care sa il reprezinte. Scopul jocului este sa ajungi cu propriile piese la final, pe locurile indicate cu propria culoare. Initial piesele sunt in coltul tablei, in casa, si intra în joc doar daca dai 6 cu zarul.

 
Monopoly

Monopoly

 
Catan

Catan

Jucatorii isi asuma rolul de colonisti, fiecare incearca sa construiasca si sa dezvolte orasele lor in timp ce tranzactioneaza si acumuleaza resurse. Jucatorii sunt recompensati cu puncte odata cu dezvoltarea proprilor orase. Primul care ajunge la un anumit numar de puncte este castigatorul. Colonistii din Catan a fost unul dintre primele jocuri de masa creat de un german care ajunge sa fie popular in intreaga lume. Peste 15 milioane de jocuri din seria Catan au fost vandute pana acum, jocul fiind pana acum in peste 35 de limbi. Colonistii din Catan a fost numit "cel mai popular joc de masa al timpurilor noastre" de catre Washington Post.

 
Dixit

Dixit

In Dixit fiecare jucator la randul sau va fi povestitorul. El primeste o singura carte, iar ceilalti jucatori primesc sase carti. Povestitorul spune o fraza sau un cuvant in legatura cu imaginea de pe cartea lui de joc, apoi fiecare jucator alege una din cartile lui pentru a licita. Se dezvaluie toate cartile si fiecare jucator trebuie sa ghiceasca imaginea povestitorului. Dixit este un joc surprinzator, vesel si entuziasmant pe care sa-l joci cu familia si prietenii.

 
Activity

Activity

Activity este un joc creativ, o combinatie de elemente: mima, descriere verbala sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc sa ghiceasca anumite cuvinte, expresii. Acest joc este foarte distractiv si toata lumea se poate bucura de el.

 
Carcassonne

Carcassonne

Patratele individuale dezvaluie un fascinant peisaj medieval. Inventivitatea si perspicacitatea jucatorilor este pusa la incercare atunci cand supusii trebuie plasati in zone strategice. Carcassone nu este numai numele unui vestit oras din sudul Frantei, ci si reprezentarea unei imense si unice fortificatii din centrul unui peisaj complex.
In acest cadru jucatorii construiesc cu ajutorul patratelor o intreaga retea de orase, strazi, pajisti si manastiri. Mai mult decat atat, fiecare jucator are la dispozitie 7 supusi care pot fi plasati ca talhari sau cavaleri, tarani sau calugari, in asa fel incat sa aduca cat mai multe puncte. Un cavaler orasean aduce evident mai multe puncte decat unul de la tara, dar sa nu uitam ca si constructia unui oras dureaza mult, iar cavalerul nu valorează nimic pana la terminarea constructiei.

 
Qwirkle

Qwirkle

Regulile jocului sunt cat se poate de simple – cu toate acestea Qwirkle pune la incercare gandirea tactica si strategica. Cand plasezi cele 108 piese de joc din lemn, ai 2 posibilitati pentru a le combina: daca piesele seriei sunt de aceeasi culoare, trebuie sa difere formele lor, sau daca forma este identica, trebuie sa difere culorile pieselor. Esenta jocului este sa acumulezi cat mai multe puncte. Qwirkle este un joc de strategie pe care il vei invata foarte repede si care te va fascina timp indelungat. Qwirkle este un joc ce creaza dependenta. Varsta recomandata: +6 ani jucatori: 2 – 4 timp de joc: aproximativ: 30 minute

 
Bakugan

Bakugan

Un joc de strategie Bakugan a fost creat de Sega Toys si Spin Masters, bazat pe seria animata. Jocul foloseste carti de metal si figurine in miniatura, care reprezinta Bakuganii. Obiectivul jocului este de a captura 3 carti de poarta. Castigatorul jocului este decis de Puterea G a Bakuganului, a Bakuganului Trap si de bonusurile de pe cardurile de metal si cele de abilitati. Jocul poate fi jucat de la 2 la 4 jucatori. Jocul cel mare se joaca cu 6 Bakugni, 2 Bakugani Trap, 6 carti de poarta si 6 carti de abilitati.

 
Jenga

Jenga

Jenga este un joc cu piese din lemn.Regulile jocului sunt simple,construiti cu partenerii de joc un turnulet iar apoi pe rand fiecare trebuie sa scoata cate o piesa din turnulet si sa o puna deasupra dar trebuie sa fie atent sa nu darame turnul.Jucatorul care darama piesele pierde.
Descriere si regulament

 
Twister

Twister

Ultimul care ramane in picioare castiga. Joc pentru mai mult de 2 jucatori. Joc pentru toata familia. Invarte ruleta, spune culoarea si care mana sau picior sa fie miscat. Toti jucatorii trebuie sa faca aceasta miscare cat mai repede posibil. Castiga jucatorul care ocupa spatiile alese de ruleta, fara a iesi din ele.